Pineapple.

hej hopp gummisnopp! just nu sitter jag i min säng, nyduschad och kollar på tv i väntan på att min kära mor ska bli klar med maten, it's pancake time! det var sjukt länge sen jag åt mammas pannkakor, så sjukt goda! sen ska jag göra klart matteläxan och käka en jävla massa ananas! åh herregud, jag kommer ångra mig att jag äter ananas.... stackars tunga/hals:( men vi hörs sen puss och hej!!

Goodnight amigo!

Ska nog försöka sova nu, ska bara kolla färdigt på criminal minds. Skolan imorn... Skitkul!! Yey, i'm bursting with joy! Eller inte..
Men sen slutar jag tidigt imorn så då drar jag och grabben min hem till mig och har det mysigt, men vi hörs imorn, godnatt mina vänner!


Milkshake.

rättare sagt glass-shake? det är typ bara glass och bär, jag har iallafall precis gjort iordning en stor matha fucking milkshake med en jävla massa glass och en jävla massa hallon... och lite jävla mjölk....gott som satan!
sitter och kollar på disney junior med mina småkusiner nellie och elliot, är barnvakt åt de i en halvtimma. Ska försöka göra matteläxan samtidigt också, hörs sen!

Soceity6.

asså ååååh ge mig!! typ nu!!!! älskar soceity6's grejer så jäkla awesome, fast allt kostar runt 30-40 dollar :/
Så jävla snyggt så att jag dör!!! och det finns så jäkla mycket grejer att välja mellan! me gusta!

På en kvart?

att ladda ner en HD-film på en kvart är ganska chill! håller iallafall på att ladda ner Taken, seriöst världens bästa film, helt sjukt!
Och för er som inte har sett den.. se den!

Godmorgon.

godmorgon människor! det vart lite ändrade planer igår och Angelica kom hit istället, vi började med att spela lite amnesia sen drog vi till klubb revolt på spelning fram till halv elva sen gick vi och några andra till svartån och vandrade på isen lite.. fett badass..fast nä... sen drog vi alla till donken och satt där och chillade fram till halv tolv, då drog jag och angelica hem och spelade mer amnesia!
Runt ett tiden så kom andreas hit chillade och drog när klockan var ungefär tre, då satte jag och angelica igång paranormal activity tre, haha min reaktion varje gång när det blev läskigt var att skrika satfläsk, hahaha?
idag ska jag göra så lite som möjligt med tanke på att jag vaknade så sent, för om jag gör något ansträngande så kommer jag bli pigg och då finns det ingen chans i världen att jag somnar i bra tid ikväll. och man vill ju inte direkt vara cp trött i skolan?
jag är så jävla sugen på Max det skulle vara riktigt gott just nu, ska försöka få mamma att åka och köpa det!
see you later alligator!!

Amnesia.

Hej människor! just nu ligger jag och chillar vid datorn i min säng och ska snart börja städa, laga mat och fixa mig sen bär det av till angelica! vi ska skrika och spela amnesia hela natten, awesomesaus!!
Men nu ska jag fortsätta lite mer med bloggdesignen, vi hörs sen sniggingar!!

Lightroom.

jag använde mig av lightroom 3 istället för photoshop nu, så det är bara lite snabbt ihopslängda bilder.. ja tyvärr så är de på mig men ni får nöja er med det för tillfället för jag har inget annat att fota/redigera just nu och jag gillar cpbilder, de är så mycket roligare, så därför finns det ett gäng oseriösa bilder, hehe
skitsnyggt asså!!!..nej.. men nästan? hehe men jag ska försöka få ordning på photoshop så kommer det komma bättre redigerade bilder men vi hörs imorn, ska nog försöka sova nu! sharå!

Kaoz.

sådärja! nu har man fixat lite med bloggen! tar en paus för tillfället och sätter mig och redigerar lite bilder istället! just nu sitter jag och lyssnar på lite mysig musik och smsar med grabben min, men jag måste försöka få till det med photoshop som krånglar hela jäkla tiden..morr.. ska fixa det sen hörs vi lite senare! puss och hej!

Nystart.

Hej mina vänner, jag är inte direkt ny i bloggvärlden, har haft blogg tidigare på devote men kände att jag ville byta till blogg istället, iallafall, jag heter Madeleine Ekblom Carlsson, jag är 14, snart 15 och jag går i dansklass på fryxellska skolan, några av mina stora intressen är dans och fotografering och jag ska försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt! igentligen tycker jag att blogga är en väldigt mainstream och tråkig grej, men jag tycker det är så kul att skriva!! Därför har jag gjort kategorin "mainstream" där ni hittar vanliga tråkiga blogginlägg, sååå.. den här hamnar på mainstream för jag tänker skriva om små ointressanta saker nu!
jag kom iallafall nyss hem då jag har vart med min mamma hos min moster och ätit med lite folk och haft det trevligt, ska väl dra igång någon skräckfilm i min ensamhet eller sitta och redigera bilder halva natten? sounds fun right! men ni kan få en liten bild på mig så ni vet hur jag ser ut!
Tja. nu vet ni hur människan ser ut i facet iallafall!! vi hörs sen puss och hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0