HAHA oj.

HEHE oj, blev visst lite fel, då jag skrev feministäckel.. haha sorry, har inget emot feminister! blev bara lite dampig, haha, skulle uttryckt mig lite annorlunda tillexempel extremfeminist eller dylikt, menade alltså "överdriven feminist"(har inget emot de heller, bryr mig inte om de bara) och inget annat. Klart slut. Tack för mig.

HALLLÅÅÅÅÅÅÅ

Ska videoblogga, men den kommer antagligen inte komma upp den här veckan, hieuhieuehueihueiehueie c:
Stay tuned!

Ah men du vet!

Jag är typ sån här konstig bloggare, haha asså jag bloggar mest när jag har något viktigt att skriva om, händer väl ibland att man skriver vad man har gjort under dagen osv men det är så ointressant och tråkigt. Bara så att ni vet! aja hinner inte blogga, ska städa sen hänga med cg! ciao!

Pojkar, kärlek och flickor. Den eviga frågan. del 2

Men som sagt så är det inte bara vi tjejer som kan känna oss såhär, fick en kommentar om det och jag säger bara, chilla det finns en fortsättning. Självklart kan killar också känna er osäkra, nu är inte jag kille så jag kan inte veta hur det är men jag gör ett försök!
Tjejerna märker kanske inte när man försöker visa sina känslor, för man vill ju inte vara pang på utan man försöker smyga in det lite och då tar inte tjejerna åt sig det. Men det tjejer måste göra är att försöka slappna av lite och låta killarna lägga in sin "stöt" men det är ju inte bara killarnas jobb att visa sina känslor, enligt många så är det det. Men tjejerna måste också visa sina känslor för hur fan ska killarna veta hur de känner annars? Berätta att "I fucking love you dude!" Och skita i vad som kan bli svaret för om man blir rejected så är det så, det finns flera fiskar i havet!
Tjejer är bara för alldeles jävla mesiga, de måste också visa att jag finns här för dig, jag älskar dig, vara busig, ha kul och framförallt låta killarna komma in i deras liv!
Bjud hem dem och visa att "du är välkommen" ge komplimanger kanske köpa en tröja eller nåt åt dem när man är och shoppar med en kompis bara nåt litet, ge kärleksförklaringarna.
Och tjejer, ni måste våga ta seriösa samtal! vänta inte tills han tar upp det, och om han svarar med endast ja, nej eller okej, så sätt då förfan ner foten och kräv riktiga svar, samma sak med er killar, fega inte ur!
Man kan ha gett sina kärleksförklaringar men ändå så fegar man ut och låtsas som inget hänt efter man läst/fått de. Man säger "aw detsamma älskling" istället för ett riktigt bra svar.
Tjejer måste våga, skit i vad som kan hände, ta risken för den du älskar.
Nu vet jag ju inte om killar sitter hemma och väntar på att få sms osv för jag är inte kille.
Men här i världen finns det tjejer som ska ta komandot och vara bossiga och bestämma allt, och de killar inte gör då är att de säger inte ifrån att nej stop det räcker utan de är så kära att de blir som små hundvalpar som bara sitter tysta. Det är där ni killar måste sätta ner foten och förklara "nej jag låter dig inte köra runt med mig såhär"
Stå för dina åsikter och byt inte stil för någon.
Tjejer måste visa upp sina killar och vara stolta över de istället för att hålla de gömda och vara orolig för vad folk ska tro, håll om varandras händer, pussas. Det kan vara vart fan som helst! På stan, i skolan, vart fan som helst, skäms bara inte, sprid lite kärlek och var stolta över de ni älskar, visa er kärlek till varanda. Och båda ska kämpa lika jävla mycket för att ha ett fungerande underbart förhållande.
Bry er inte om andra, det är er det handlar om, kör hårt och älska varandra, ingen ska var svinig, ingen ska vara mesig, kör ert egna race.

Pojkar, kärlek och flickor. Den eviga frågan.

Tänker inte be om ursäkt för den dåliga uppdateringen... Jo det tänker jag. Ursäkta mig, men tog en paus såhär vid min födelsedag och påsklov, hade ändå inget viktigt att skriva om. Såg Titanic för typ miljonte gången idag och det väckte lite tankar, eller det var inte filmen som väckte dessa tankar men aja.
Tjejer behöver bekräftelse framförallt tjejer mellan 14 och 16 år.
Alltså inte att skriva depp statusar på Facebook eller lägga upp nakenbilder på sig själva.
Jag menar bland er killar. Tonårstjejer är nog de mest osäkra människor som går att hitta, vi vet inte vad ni killar tycker eller tänker, ni är nästa lika svåra att förstå som oss tjejer.
Ni kan hålla på med oss vara gulliga och alldeles underbara, men vi vet ändå aldrig riktigt säkert hur ni tycker om oss, om ni spelar ett spel eller om ni faktiskt gillar oss? Och det är där vi behöver våran bekräftelse. Alla de gulliga smsen, kärleksförklaringarna, långa samtal på nätterna, bryta regler för att vara med den man älskar.
De sakerna får oss att känna oss säkra, veta att, wow den här killen gillar mig faktiskt, han spelar inte. Han har fått mig att falla.
Men sen kommer man fram dit när ni inte fångar de fallande flickorna. Ni slutar skicka de gulliga smsen, ringer inte på nätterna för att bara säga "jag älskar dig". Osäkerheten bubblar fram på ytan och tjejerna lämnas med det jobbigaste dilemmat " Vad fan gjorde jag för fel?"
Vi tänker. Dag ut och dag in. Vi glömmer att tänka på oss själva och ni sitter fast i våra tankar. Och det, är nog det mest frustrerande och smärtsamma man kan uppleva. Vi lägger skulden på oss själva, blir svartsjuka på minsta lilla grej.
Alla hanterar svartsjukan olika, vissa blir arga medan andra blir ledsna och deprimerade.
De som blir arga kan gå rakt på sak och konfrontera killen, medan de andra gräver ner sig själva och tänker "Ja varför skulle han inte välja henne framför mig? Hon är vacker, hon har personligheten" Och så fortsätter det. Man sitter hemma och bara hoppas på att få läsa något gulligt eller bara ett "hej har du lust att komma över?" Det gör oss lyckliga. Det får oss att inombords hoppa och skrika utav glädje, men oftast visas det inte bara inombords, utan vi kan faktiskt visa vår glädje genom att börja hoppa runt i våra rum och fnissa för oss själva. Förstår ni hur lyckliga vi kan bli?
Men när detta aldrig händer kan vi sitta och bara stirra på telefonen tills vi får ett sms.
Tjejer älskar att bli uppvaktade och få något spontant och gulligt, visst det är ju inte nödvändigt, det räcker med födelsedagspresent och julklapp.
Vet vad ni killar tänker. "Man pallar ju inte vara sån hela tiden" Så den här tjejen är inte värd din tid? Hon är inte värd att bli behandlad som guld? Gör då förfan slut med henne innan du har lett in henne på fel spår? Hon kommer bli sårad men ryck bort plåstret snabbt istället för att gå och pilla på det hela tiden.
Men ingen tjej är speciell, alla är inombords likadana, man bara ljuger lite för att verka speciell och annorlunda, men vi är exakt likadana.
Ni gör oss tokiga, vi blir paranoida. Tror att "jahapp, då var det över för min del" så fort ni gillat någon annans tjejs bild. Så sjukt störda kan vi tjejer bli.
Lyft vårat självförtroende och håll kvar det där uppe stället för att lyfta upp det och sedan låta det falla och sedan göra så om och om igen.
Vi tjejer vill inte vara den som startar konversationen, för vi vågar inte, vi vill inte tråka ut er och vara irriterande.
Jag har lättare att få killkompisar än att få tjejkompisar, men då när jag har fått höra erat "killsnack" så har jag ofta fått höra dessa:
Fyfan vilken babe, hennes skulle man vilja sätta på, hump and dump, asså den här bruden är så jävla dryg, hahaha fyfan va ful! osv osv.
När en tjej får höra flera killar säga detta är det ju självklart att man sätter en stämpel på att killar är såhär, det är så de funkar.
Man försöker vara "the perfect girl" och säga tillexempel det är lugnt, så fort en kille gjort ett snesteg, att låta killen bara köra runt med en som man vill och att det är killens tider, tillfällen och ord som gäller. Man ska inte vara i vägen. Går med på att ha sex med dig när du känner att, nej fan nu ska jag sätta på bruden!
Men det vi vill är att ni ska kämpa för att komma dit, att ni ska visa att, jag vill ha dig i mitt liv. Men vi vågar inte.
Riktigt jävla sjukt. Man borde kunna sätta ner foten och säga nej, föklara vad som har hänt, vad som trycker ner oss, fråga vad som hänt och varför du blivit så annorlunda?
Men istället sitter vi där som tysta små möss och väntar på att ni ska hitta tillbaka. Men det kommer aldrig. Och självförtroendet försvinner, rinner bort som sand mellan fingrarna.
Kan inte skriva mer.

RSS 2.0