Untz Untz

Nemen halloj! sorry for the bad update som man brukar säga, har inte haft nåt vettigt kraffs att skriva om. Va chill i helgen, va på konfa och på fest på lördagen, och sen på söndagen va det konfa igen skulle sjunga på högmässan... skitkul... Man känner sig riktigt jävla hjärntvättad och kristen när man kan psalmer utantill.. Jävla konfirmation jävel...så här såg jag iallafall ut igår och idag online gif creator

Igår hade jag klänning och shit och va sminkad
idag hade jag star wars tröja och osminkad.... Märks att jag börjar bli sjuk... Har haft cp ont i halsen och har vart jättehängig MEN MÅSTE JU FÖRFAN BLI FRISK. för lille jag fyller ju 15 på söndag!
Kan vara lite trevlig och lägga upp bilder från helgen
Lite random cpbilder bara. Men nu ska jag gå och dö en stund för jag har cpont i huvudet. Eller nej ska spela Amnesia.. eller kolla på How I Met Your Mother... BESLUTSÅNGEST.. Aja Fuck off nu är jag otrevlig!

Där går horungen, där går snorungen.

Är så jävla less på rykten så jävla äckligt skabbigt och vidrigt, att bara starta ett rykte, är det kul? är det värt det? att när någon går fram till mig på stan och säger, hörde att blablabla. och sedan är det något om mig? MAN BA VAFAN sluta sprida rykten förihelvete.... töntigt, omoget. Är det så jävla svårt att hålla käften stängd eller måste du gå runt och sprida saker som inte ens är sant. Vet fakta innan du öppnar din äckliga käft. Och varför orkar ni som får höra ryktena, att ni tror på det och att ni ens vill lyssna? Så jävla nyfikna... Om jag hör något "skvaller" om någon så tror jag inte på det förns jag hör det från personen själv. Fyfan blir så less på inkompetenta människor som inte förstår bättre. Vet fakta innan ni säger något, inte bara "vad ni hört".
Väx upp.

Beslutsångest

va visst ett tag sen man bloggade! har vart lite kluven, ska jag ha kvar bloggen, ska jag inte? ska jag byta till devote, eller inte? ska jag ha lösen, eller inte? och sist men inte minst.. VAD FAN SKA JAG BLOGGA OM?!?!?! mitt liv är ju inte direkt intressant? inte enligt mig iallafall, händer direkt inget nytt och spännande. JAG MÅSTE GÅ OCH BLI MER SPONTAN. det finns inget bättre än spontana människor, en utav de bästa egenskaper man kan ha (enligt mig)
Aja idag har det inte hänt så mycket, vi fick sluta runt halv 11 tiden. skönt med halvdag! sen dess har jag bara legat hemma i soffan och degat. Det behövde jag! men jag borde plugga :$ så ska nog ta tag i det nu!
men vi hörs väl lite senare i guess?

URSÄKTA?!?!

va inne på vlt och såg då detta
JAG SOM HADE LÄNGTAT TILL SANDSTRANDEN PÅ LÖGA :'@

Kärlek.

Jag gillade verkligen Snook när jag var yngre, va lite smått besatt! och nu när jag drygade runt lite på spotify så dök Snook helt plötsligt upp, så nu dunkar jag Snook, kommer säkert göra det ett gäng veckor nu, kääääääärlek :')

Aj, aj och åter igen aj.

Jävla mensvärk kan gå och hänga sig.. usch va ont det gör. Så blir ingen dans ikväll. Blir att ligga hemma under täcket med fulbyxorna och titta på film dagen lång! Fast ska nog läsa lite också, det är så mysigt! Ska tvinga mamma köpa med något gott till mig,sjukt sötsugen!
.
Har vart en lugn dag idag. hände inget speciellt. ELLER JO! jag förstår inte hur lärarna tänker när de sätter mig brevid den omogna jäveln Filip Grimaldi. Han gör min vansinnig! Han går mig verkligen på nerverna... Så fort jag lämnar klassrummet ska han alltid ta mina saker och gömma dem, man ba men är det värt? för alla vet att det är du som gör det? Han höll på och va dryg hela jävla kemilektionen. Skällde ut honom inför hela klassen sen satte jag mig bredvid Elin istället. Jag tror inte någon i våran klass tycker om honom? stackars grabb... söker uppmärksamhet men får massa skit och inga vänner istället!
.
Nej nu ska jag inte vara så elak, hörs sen!
hahahaha bara älskar bilden ^

Mys på en ful nivå

Mamma kom hem med ett par mysbyxor som va så fula att de blev snygga, och de va jävligt sköna! animated gif maker
i'm sexy and i know it!

JÄVLA LJUD JÄVEL

nemen halloj! sitter och kollar på melodifestivalen med Nellie, ljudet på den stora tvN slutade fungera så vi får lyssna på det kassa ljudet från min tv istället... jag trodde att jag inte gillade Ulrik men låten var fan bra! och han kan ju faktiskt sjunga! men förstår inte människorna som tycker han är skitsnygg, för det är han inte!
idag har vart en ganska chill dag, försov mig imorse när jag egentligen skulle iväg och klippa mig, men jag skyndade mig så jag han i tid! Hann dock inte sminka mig, usch skämdes lite över mitt ansikte när jag gick där på stan... Det var rekord tid på klippningen, var bara där i en halvtimme, brukar vanligtvis vara där i minst en och en halvtimme för jag har så jävla tjockt hår och jag färgar alltid det också.
När jag kommer hem och fixar på mitt rum så blir jag våldgästad av Tom och Alex, stans största muppar... haha.. chillade här hemma en stund sen drog vi ner på stan en snabbis. Sen var det bara hem och fortsätta städa polackN #1
Och nu har vi underbart besök av familjen Lööf!
skriver kanske mer senare!

Kan ej göras som en normal människa.

nemen tjenare alla ni som fortfarande är vakna! har precis haft en lång konversation med Emelie, David och hans kompis David om barnförbjudna/bloggförbjudna saker, onyktra som de är så lyckas de klämma ur sig lite vettiga saker iallafall! fick skratta lite åt dem också.
Innan dem kom hem så låg jag och läste lite och jag har märkt en sak med när jag sitter och läser, jag kan inte ligga/sitta still. Omedvetet så byter jag position och håll ibland slutar det tillochmed att jag sitter på golvet och läser.. Man ba, men normal brud? det kan iallafall se ut lite såhär
gif animator
ni kanske skymtar mina sexiga blåmärken jag har på knäna ibland. Jag var väldigt duktig på torsdagens träning och lyckades drämma in ena knät i en pelare, vet dock inte vad som hände på andra knät.
Klockan är nu tjugo över 3 och jag vill inte sova, jag vill sitta och skriva hela natten! men jag har bokat klipptid imorgon så jag måst få någon sorts sömn!
Usch vad jag älskar att skriva, skulle dock vara roligare om man hade något kul att skriva om som väcker människors intresse lite mer, eller ska man börja videoblogga ibland? nej fy kommer bara skämma ut mig då...
Men man måste ju bjuda lite på sig själv, am i right? får se hur jag gör!
Asså jag tycker det är sjukt frustrerande att kolla på tangetbordet när jag skriver speciellt när jag inte har glasögon på mig för då ser alla knappar cp ut. Mycket skönare att kolla på skärmen! oj vad ni bryr er, känner liksom
nej nu ska jag sluta vara dryg! hörs imorn!


JAG.DÖR.

Vafan skulle jag göra utan William? så jävla grym vloggare :'D jag tror att jag har tittat på just den här videon 10 ggr.. idag...

KlunkarN

Nemen halloj!!! lite dålig uppdatering.. i know..
idag har jag bara chillat i skolan hände inget speciellt. Lunchen var dock väldigt mysig! satt instängd i en hiss med Linnea och snackade och skrattade! fedt mysigt! sen efter skolan drog jag och Tom hem till mig. Vi gjorde inget speciellt, tog det bara lugnt! Sen snackade jag med min familj bara lite helt random. Vi kan inte ha normala konversationer i våran familj, slutar alltid med asgrav och vi är bara helt, cp. Syrran och David är på fest, mamma och Patrik på hockey, Lukas hos sin mamma och jag och Pontus är helt förevigt ensamma hemma, blev donken och lite Ben & Jerry's vi har även tagit reda på att det tar fyra stycken stora coca cola glas att ta slut på en stor äppeljuice flaska och jag dricker upp ett sånt fyllt glas på 6 sekunder! Ja. Jag och Pontus har kul.... Asså jag är typ lite skräckfilmskåt, älskar skräckfilmer. Det är den bästa film genrern som finns! i love it! men nu hittade jag och Pontus ingen bra skräckfilm att se på. så vi kollar på trassel istället! seriöst den bästa disneyfilmen!
Hittade denna på Aftonbladet och jag höll på bryta ihop av garv! ja, jag har sjukt dålig humor!
Nej nu ska jag tjocka i mig en massa glass och kolla film!
Asså fuck off jag älskar alla er låter så arrogant och otrevligt och eftersom jag har en nolifer blogg som man egentligen inte bryr si om så kör jag på
Jag vet att ni bryr er, hörs! för det låter mer som mig!

Jag är nog inte mänsklig.

Hahahaha asså vad är felet med mig? jag är alldeles för jävla glad för att någonsin kunna vara ledsen... herregud. Det kan ju inte vara normalt?
JAG ÄR NOG LITE SMÅTT SPECIELL! åh herregud....
Jag.är.ett.alldeles.för.lyckligt.cpbarn. Nej men man kanske ska sova också! hörs imorn! eller asså det blir ju idag men, SAK SAMMA!
Jag vet att ni bryr er, hörs!

MEN GRÅT DÅ!!!!

JFGVNFDJFMCW,DKSAF,NMERFV AAAAAHH får damp. Jag har inte gråtit på typ 70 miljoner år. Och det blir fan drygt efter ett tag... Och nu är ett tillfälle jag måste gråta... men det går inte. Sjukt irriterande, typ när man har den lilla klumpen i halsen och vill bara storböla. MEN VARFÖR GÅR DET INTE?!?!?! ska kolla på någon riktigt jävla sorglig film och försöka få fram tårarna. Önska mig lycka till!
Jag vet att ni bryr er!
fuck off älskar er alla!

Facebookanvändare vi klarar oss utan.

Attention whores

De som alltid ska lägga upp deppstatusar och sedan när alla frågar så "berätta för mig? vad är det som hänt?" så säger de alltid " jag vill inte prata om det" NEJMEN VARFÖR I HELVETE LA DU UPP STATUSEN DÅ?!?! Jag förstår mig inte på människorna.... Nej usch och tvi och blä.. De är bara patetiska människor och det enda de är bra för är att gnälla på!
Poeterna

Vad är det som är så kul med att lägga upp "djupa" statusar som alla antagligen hört förut? Och det är alltid samma människor som ska lägga upp sådana statusar, och de slutar ju aldrig? ni lägger upp status efter status. Det börjar bli liiite tjatigt nu. Men sen ska ni komma och och vara lite kreativa och skriva på engelska. Men då är alltid engelskan så kass att man har bara lust att gå och gräva ner sig i ett hål någonstans.. Ja så otroligt pinsamma är ni.
Men det absolut värsta är de som lägger upp bilder på sig själva helt random och skriver sådana texter. Liksom, lägg ner förihelvete... Eller så ska de bara lägga upp en bild på sig själva och skriva "hej" som beskrivningen, man ba. Men värt?

Felskrivarna

När statusarna är skrivna med hemskt dålig svenska vill man bara skicka er till en svenskakurs. Speciellt om ni är helsvenskar. Stava rätt förfan! Jag beundrar alla grammar Nazis som ska komma och rätta alla grammatiksfel och felstavningar. Men det värsta är de som inte kan skilja på när det ska vara honom/han, henne/hon. typ när de skriver " Jag ska hem till hon" HENNE* inte hon... det är nog verkligen det värsta som finns. Och om du är osäker på hur saker och ting stavas, kolla upp det? för det ser väldigt illa ut när allt är helt fel. Visst ni kanske har svårigheter tillexempel dyslexi eller dylikt, men övning ger färdighet!
Jaja.. man får vara lite gnällig ibland och jag har svårt för vissa facebookmänniskor som ni kanske märkte! hörs snart!
Fuck off älskar er alla!!

What's on replay?

Nemen halloj! Asså min musiksmak är typ, sjukt random. Jag lyssnar på allt!! men de här är iallafall det som jag spelar om och om och om igen!
Låten är väldigt seg i början och videon är sjukt random. Men älskar den!!!
Gotye feat. Kimbra- Someone that i used to know
Och jag gillar sån här musik också, ME GUSTA MUCHO!!
Asking Alexandria- A lesson never learned (celldweller remix)
Jaja, vet att den är gammal, men who the fuck cares? den är grym!
30 Seconds To Mars- Kings and Queens
Och sist men inte minst så har vi lite Hardstyle! med en nypa skyrim!
Headhunterz- Dragonborn
Me gusta mucho!
Fuck off älskar er alla!

Avicii

Godkväll mina vänner! Gårdagen var sjukt underbar! Tog tåget med Ebba och Filippa mot Stockholm klockan 10. Vi var framme vid 11 tiden. Då gick vi på stan och kollade runt lite. Jag som hade bestämt mig för att inte shoppa något gjorde det iallafall. Jag är ju sämst.. Vi gick till carlings och säljaren där var så sjukt bra säljare så jag kände mig elak om jag inte köpte nåt.... Klockan 2 tog vi oss mot tunnelbanan för att sedan åka till Globen. När vi kommer till Globen så är det helt jävla kaos, kön va helt sjukt lång!! Och efter en timme var den typ dubbelt så lång. Frös, jo det gjorde vi också! Sen helt plötsligt blir det något jävla rus. Hela kön försvinner då alla börjar springa. Så vi sprang också och då var det att alla typ trängde sig vid ingången. Kön var så jävla trång att det gick inte att röra sig. Men man frös inte längre! Efter 4 timmars kö var vi äntligen inne! Vi gick ut på dansgolvet, då var även min låtsassyster Anna, Cassandra, Alice och Nora med! Men vi splittrades på dansgolvet så då var jag med Filippa och Anna. Vi kom längre och längre fram, sen stod vi tryckta mot stängslet längst fram! Det var gryyymt! Men man vart helt blöt för vakter kom och spruta ner oss längst fram med vatten så man inte skulle bli helt uttorkad och svimma! Avicii var helt grym! Det var sånt jävla ös!! Sen när konserten tyvärr va slut så skyndade vi oss till centralen för att hinna med 22.07 tåget hem.. Men vi hann inte.. Och 23.07 tåget var försenat till 23.37. Så vi drog och åt kvällsmat på donken och sen somnade på en bänk! Tillslut kom tåget och vi åkte hem! Dagen var så jävla bäst! Tack för igår tjejer och Avicii! 
image description
puddingar på tåget!
image description
När Avicii precis börjat!


NU JÄVLAR!

Nu är jag jävligt less på mitt hår. Snart blir det blont igen. Bryr mig inte om någon säger " neeej madde du ska ha ditt mörka hår" k. säger jag då,det ska bli blont slutdiskuterat. Och det ska inte bara bli vanligt blont utan det ska bli jätteblont!
En bild på moi från somras! typ så vill jag att det ska bli fast mer åt det vita hållet!

Peppad? nej.

hello peepz! just nu sitter jag i vardagsrummet och chillar. Ska snart hänga tvätt och städa lite! Ebba kanske kommer hit runt fyra, då ska vi ner på stan och hitta någon snygg tröja hon kan ha på sig på fredag då vi åker på Avicii. Men just nu är jag inte peppad på att göra någonting, är så jävla trött vilket som är min kära pojkväns fel då han ringde och väckte mig runt 2 tiden och höll mig vaken till 4 tiden. Tack älskling!....
Ska nog skjuta upp städningen och koppla datorn till tvN och kolla Sagan om ringen istället! Låter mycket bättre!
Vi hörs senare, fuck off älskar er alla!
Avicii den lilla svennen!

RSS 2.0