SNYGGAST I STAN?!?! I'd doubt that..

För vi är ju så otroooligt snygga... Fast nä... Jag vet att det är underbar kvalité på bilderna... telefonbilder....

 


Nemen halloj!

shaaabbaa amigos! det var sjukt kul idag på Romme med underbara viola. En jävla massa skratt var det och grymma åk i backarna! Pajade dock ryggen när vi åkte i funparken, skulle köra grab men tappade kontrollen på skidorna och landade på ryggen. AJ. Sen skrämde jag livet ur en unge som körde rakt in i mig så jag gjorde värsta vurpan, det gjorde också ont.. Jag skrek på ungen: UNGJÄVEL SKARU HA STRYK ELLER?!?! satan vilken fart det vart på henne då, drog iväg snabbare än blixten. Har dock lite dåligt samvete, stackars liten. Hon såg ju livrädd ut. Men jag vart lack på henne.. Så hon får skylla sig själv. Stackarn.... Det var varmt som satan också, trodde att jag skulle smälta bort. Men det läskigaste måste nog vara småbarnen i backarna, de kör ju som idioter... sakta och jättestora svängar. Och så kommer man där susandes ner för backen, så svänger ungen och man gör allt för att inte råka åka in i dem.. typ hjärtattack.se. Alla inkompetenta som inte kan åka skidor borde sitta fast i ett "koppel" framför sina föräldrar tills de lärt sig åka tycker jag.
Nemen gud va elak jag är nu.... DÅ ÄR DET BÄST ATT HÅLLA KÄFTEN.
fuck off älskar er alla

Before I die.

Nemen hallå!!
Just nu sitter jag på mitt rum, tråkar och förebreder inför morgondagen då jag och viola tar vårat pick o pack och åker till Romme en hel dag och åker skidor!
somsagt så har jag tråkigt så här är lite underbara saker jag skulle vilja vara med om c:
Oj, blev ganska många :P
Skulle det inte vara underbart? Jag ska fan försöka lyckas vara med om allt detta!
fuck off älskar er alla!

Dag 13.

Jag som liten var väldigt glad, tjock och busig. Jag ville alltid leka med min storasyster men det ville inte hon. Då brukade de komma ett gäng krokodiltårar när hon skrek "GÅ UT FRÅN MITT RUM". Jag var väldigt pojkflickig av mig, hatade att ha kjol och lekte gärna med killarna. Kommer ihåg att jag brukade leka Harry Potter med två killar som heter Bastian(?) och Ludwig. Jag var alltid Hermione medan Bastian och Ludwig bråkade om vem som skulle vara Harry. Men tjejerna jag höll ihop med var Marielle och Vilma! I lågstadiet gick jag på Ormkärrskolan på Önsta Gryta. Under den tiden umgicks jag mest med Linnea och Mimi senare fram mot trean skapade jag lite mer vänliga band med Cornelia då vi inte tyckte om varandra så mycket lekis-tvåan! Men jag brukade även vara med Erik, Joel och Tobias!
Sen kom Fryxellska skolans intagningsprov och tur som jag hade så kom Mimi, Linnea, Cornelia och jag in så jag hade mina närmsta vänner med mig! Och nu sitter jag här. 14 år och lever ett liv som består av prestationsångest, glada dagar och underbart umgänge!
The transformation
People change, right?
fuck off älskar er alla

Så jefla bezt.

älskar den :'D

Kreativ.se !

Sha fäänz just nu sitter jag i min säng, mumsar nutella och kex och kollar på oscarsgalan! idag har varit en mysig dag, har rensat min garderob och gjort om kläderna jag inte använder! får se om jag kanske lägger upp bilder på det jag gjorde!
Grejerna jag använde mig av
Lite av sakerna jag gjorde om!
fuck off älskar er alla!

Dag 12.

Mitt intresse är dans, dans, dans, dans och dans! älskar att dansa!!! just nu dansar jag bara 3 gånger i veckan men det ska bli mera! musik är även ett stort intresse och att blogga förstås. Jag älskar att leka med kameran och fota. Jag tycker det är sjukt underbart kul att åka skidor. Är väl inte så mycket mer?
Fuck off älskar er alla!

Mobba mig inte jag har tråkigt, okej?

hej fäänz jag har tråkigt, är hemma själv.... så jag tog tag i kameran och fotade! men.. jag har inget kul att fota så det är bilder på mig..... hatar egobilder..... NÅGON SOM VILL VARA LITE MODELL SÅ JAG HAR NÅT ATT FOTA?!?!?! aja sen fixade jag de lite i lightroom, så här har ni resultaten.... Det är lite utav de nya vårsakerna jag har införskaffat mig. En jacka från monki 400:- och ett par senilsnören till solbrillorna från gina tricot 49:-
jaja.. mobba mig inte...
fuck off älskar er alla!

Musikfamiljen?

Just nu sitter jag på mitt rum och spelar gitarr, försöker lära mig Ronan Keatings låt when you say nothing at all för den är ganska lätt, men jag har aldrig plockat i mitt liv förut så det blev en liten utmaning.
Jag tror min familj är lite smått beroende av musik, mamma och patrik pumpar alltid massa musik, samma sak med min äldsta bror Pontus. Syrran har sjungit i band och spelar även gitarr och piano, min yngsta bror spelar gitarr, syrrans kille spelar gitarr och skriker (beyond all recognition) och är även väldigt duktig på att sjunga. Och sen har vi lilla mig som gör ett försök till att spela gitarr och sjunga, låter inte så värst bra men övning ger färdighet! Ganska underbar familj om jag får säga! men aja inte för att ni bryr er, men ändå för jag har inget att göra så då blir det värdelös bloggning..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FAN VA COOLA MAMMA OCH PATRIK ÄR, DE DUNKAR EN MASSA DUBSTEP I VARDAGSRUMMET!!!!!
fuck off älskar er alla!

MEN VA????

OKEJ LISA SKA FÖRFAN INTE GÅ VIDARE HON VA JU HELT VÄRDELÖS??? MED SINA JÄVLA FJÄRILAR I BAKGRUNDEN WHAT THE FUCK?!?! KYSS MIG OCH AMAZING SKA VARA DE SOM GÅR VIDARE,OKEJ, OKEJ??? SVENSKA FOLKET HUR FAN RÖSTAR NI???? ÄR MYCKET BESVIKEN...
fuck off älskar er alla (förutom ni som röstar som idioter)

Dag 11.

Det är inte så mycket som får mig att gråta men om jag gråter så är det oftast när jag kollar på någon film eller när jag inte har gråtit på jättelänge då kan jag börja gråta lätt.
patetiska människor kan få mig att skratta så mycket att jag gråter.
OM JAG GÖR ILLA MIG RIKTIGT JÄVLA ORDENTLIGT KAN JAG OCKSÅ BÖRJA GRÅTA!!!!
fuck off älskar er alla

Dag 10.

Jag mår bra av att få umgås med folk och att ha det riktigt jävla roligt! Jag är väldigt sällskaplig av mig och gillar när man är många som umgås. Någon som får mig att må bra är Tom, underbarare människa går inte att hitta!
Mina kära vänner Angelica, Viola och Marielle står mig nära och de får mig alltid att dra på smilbanden!
Min knasiga familj förgyller mitt liv med massa skratt och glada dagar och jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan de.
Fuck off älskar er alla!


Dag 9.

Mitt humör är oftast bra men inte när jag snackar med mamma eller storasyster då händer det att jag blir tjurig.. Men för det mesta är jag väldigt glad av mig. Inte på morgonen då vill jag bara lägga mig och fö under täcket och precis allt är jobbigt. När man bråkar med mig kan det bli kaoz jag går verkligen i taket och blir skitlack.. Men som sagt så är jag för det mesta glad så jag blir inte så lätt arg.
Fuck off älskar er alla!


Dag 8.

hm det jag ångrar. Finns inte direkt något jag ångrar. Men de få saker jag ångrar känns inte lämpliga att ta upp här så jag har inget att skriva.
fuck off älskar er alla!

Dag 7.

Mina drömmar är nog att leva ett långt och lyckligt liv hoppas även på att barnkirurg är något jag lyckas utbilda mig till. En dröm är också att lära sig åka snowboard och att bli ganska grym på det:P
Och jag vill verkligen verkligen verkligen kunna sjunga, jag vill inte bli känd sångare eller nåt sånt jag vill bara ha en bra sångröst för jag älskar musik och att sjunga men det är ju inte så kul när man låter som en skata?
En sak jag drömmer om att göra och jag har bestämt mig för att göra är att resa, överallt och länge!!!
Finns väl inte så mycket mer att säga?
fuck off älskar er alla!

Världen är full av idioter.

"Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor.. snälla, kan du bära en 3-4 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills nagellacket torkat. Sätt upp detta på din status om du är stolt över att vara tjej. ♥"

Någon mer än jag som läst den på facebook? hahahahahahahahaha och jag måste bara säga att: Killar är oftast starkare, beror dock på vad man jämför med. Bebisen väger inte 3-4 kilo i 9 månader-.-', killar kan väl också städa laga mat och prata i telefon samtidigt, det är ju inte direkt rymdvetenskap.. att bränna sig i pannan med locktången är ju något man får räkna med så det vet man ju att det kan hända innan man ens lockar det och det är väl inte så vanligt med killar som lockar håret? Att ha klackar på sig är ju något man väljer själv och killar väljer att inte ha på sig de och om du tycker det är så jobbigt att ha på dig klackskor en hel dag.. MEN HA INTE PÅ DIG DET DÅ!
alla kan somna gråtandes och vakna som inget har hänt ALLA har säkert gjort det någon gång.

Så tänk på vad ni skriver på facebook så att det inte får er att likna idioter... just sayin'

'

Dag 6.

Hmm mina rädslor? jag vet inte riktigt. Den största rädslan jag har är nog att inte bli accepterad för den jag är och för hur jag ser ut. But haters gonna hate, så är det bara. Finns inte så mycket att göra åt de. Sen är det väl att förlora de jag älskar, usch och tvi vad jobbigt det skulle vara.
Och jag är jävligt rädd för spindlar.
Fuck off älskar er alla hörs sen!

dum?smart?dum?smart?

how to make gif
utan glasögon känner jag mig som en dum blondin (brunett?)
och med glasögon känner jag mig som en smart ung kvinna, liksom WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?!?!
någon glasögonorm som jag som håller med??
jag ska aldrig ta av mig mina glasögon igen. SMARTBRUD HERE I COME!!!!!!
fast nä.......
BY THE FUCKING WAY!. jag vill ha långt hår. typ nu?
det kändes verkligen värt att göra det här inlägget, jag är ju cp.
fuck off älskar er alla hörs sen


FAHKING SUUPPAH

hej hopp gummisnopp detta inlägg går till min kära omegle vän frida, för du är ju störtskön kvinna!!!!!
klapp och kyss hörs imorn fänz

Dag 5.

Mitt motto måste nog vara att göra det bästa av situationen och se saker från den ljusa sidan!
för ibland när man är lite såhär allmänt deppig som alla är ibland. Så är man oftast ganska negativ. Men jag säger bara det är helt okej att vara det ibland. Att bara få gråta ut. Men vad du än gör, gå inte och lägg dig då! vem bryr sig om det är sent och du har prov dagen efter? kolla på gamla bilder, skratta! Tänk på saker som gör dig lycklig. DANSA, SJUNG! skaka av dig alla problem. Man känner sig lycklig och vill bara ha ett leende på läpparna. Sträck på dig när du går in i ett rum, le! det får andra människor att må bra av, att se någon lycklig. Ta dagen som den kommer och njut! Ta vara på de du älskar. Skit fullständigt i vad folk säger om dig för det bästa du kan göra när någon får dig att må dåligt är att ignorera det, för det de vill uppnå är att trycka ner dig för att de ska känna sig lite bättre. Men om du fortfarande är på topp så kommer de sluta! Sådana människor gör oftast sånt för de är avundsjuka på dig. Det är något som du har som de inte kan få.
Ta risker gå din egen väg och va inte som alla andra! känn inte press att : åh varför är inte jag sådär? men varför tänkte jag inte på det? jag borde också ha gjort så, fan.
tänk på att det antagligen finns någon som tänker så om det du gör också! alla är olika det är bara så det är!
Don't worry, be happy!

(Eftersom jag inte gjorde den igår) Dag 4.

Ett ögonblick? vafan menas med det? ett ögonblick jag gillar? ett ögonblick jag vart med om?
får väl tolka det på mitt egna sätt.
Ett ögonblick jag älskar är när jag bara får andas ut och koppla av, inte har nått man behöver göra och kan bara vara allmänt mysig. Att bara ha det mysigt med någon man tycker om och inte bry sig om omvärlden. Ett ögonblick jag aldrig vill ska försvinna är de sena sommarkvällarna när man sitter med underbara människor och har det mysigt och är busiga och skrattar som aldrig förr.
MEN! man får såklart inte glömma det underbara ögonblicket när man tar av sig sin bh! holy mother of god!
fuck off älskar er alla :*

I miss you.

JAG SAKNAR MITT ÄLSKADE UNDERBARA PHOTOSHOP... WÄÄÄÄÄÄ :(((((((( FUCK YOU MACBOOK DU KAN GÅ OCH TA DIG NÅGONSTANS :((
och nu tänker alla säkert : asså shit värsta bortskämda ungen.
men det är faktiskt inte min egen dator. för jag har ingen egen dator så nej. inte bortskämd. Och datorn fuckar upp sig helt och AAAAAAHHHHHHH ibland vill jag bara kasta den i väggen. Bloggar snart igen puss och hej

DRIVER NI MED MITT ANSIKTE?

hahahahahaha asså melodifestivalen? det här ju helt sjukt kasst!! Om någon ska gå vidare är det isåfall Molly. Kvinnan kan sjunga! och damn va snygg hon har blivit! am I right? nu ska jag spela Amneisa klapp och kyss hörs sen!

Dag 3.

Den som jag känt längst är Marielle. Vi har känt varandra i drygt 12 år och håller ihop i vått och torrt, hon är en person jag verkligen litar på, vi har samma störda humor och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Vi bodde grannar som små och på så sätt blivit vänner. Vi gick även på samma dagis och gymnastik tillsammans. Men jag är ett år äldre än marielle och slutade då tidigare än henne på dagis, jag började lekis vi höll kontakten ett tag men sen tappade vi den mer och mer. Det gick några år sen började vi hitta tillbaka till varandra, vi började i gymnastik igen och umgicks mycket. Även när jag slutade i gymnastik så såg vi till att inte tappa varandra igen men som tur va så bodde vi väldigt nära varandra igen så det var inget problem! Nu träffas vi ofta och är allmänt speciella som bara vi kan vara!
kärlek till dig kvinna!

Mobboffer

make gif

Chips är gott och jag ä cp och Ebbas arm är flashig i bakgrunden!

Dag 2.

Ett favorit minne, hm jag vet inte jag har så sjukt många bra minnen, men vi kan väl köra på den absoluta favoriten!
För några år sedan åkte jag och min familj till New York i en vecka. Jag kommer ihåg när mamma och patrik berättade att vi skulle åka dit och jag var typ den lyckligaste människan på jorden! Vi lyfte från sverige ungefär vid 13.00 om jag minns rätt. Men jag som är väldigt flygrädd tyckte det var sjukt jobbigt och jag var nervös hela tiden och kunde inte sova. När vi kom fram så delade vi upp oss (blir lite trångt med 6 personer i samma taxi) så jag åkte med mamma och Emelie. Jag kommer ihåg att det var verkligen som jag hade förväntat mig, en indisk man med turban. Självklart bröt han på indiska och lät exakt som Apu (the simpsons)! En veckas underbar shopping varav en dag spenderades på coney island strand. Den absoluta höjdpunkten måste nog vara kvällarna på Times Square. Butikerna där var verkligen gigantiska! tre-fyrvåningars butiker!
första frukosten
underbara mamma och patrik förlovade sig på toppen av Empire State Building
Jag och storasyster på Times Square ( Ja, jag är den lilla mulliga blondinen...satan vad jag har förändrats)
The beatles på Maddame Tussauds.
Times Square at night
På Manhattan kunde man hitta flera sånna här "människor"
Midsommar
Coney Island
Och en vägskylt för er som inte förstod att det var det!
hörs sen puss!

Dag 1.

Mitt namn är Madeleine Eva Felicia Ekblom Carlsson (långt, jag vet) jag är fjorton men fyller 15 den 1 april. Jag bor tillsammans med min mamma Jeanette, storasyster Emelie, storebröderna Pontus och Lukas, låtsaspappa Patrik samt syrrans kille David. Jag bor i en stor lägenhet på stan, har bott där i drygt 3 månader. Jag går på Fryxellska skolan med dans som inriktning. Dans är ett stort intresse och jag dansar även på fritiden. När jag inte är i skolan eller dansar så spenderar jag min tid med familj,vänner eller pojkvännen Tom. Jag är väldigt glad och sprallig som person, men om jag är på dåligt humör (oftast på mamma eller syrran) så har jag en väldigt dålig attityd och kan vara uppkäftig. Ni tänker nog säkert "men en pappa då?" med tanke på att jag inte nämde honom när jag berättade om de jag bor med. I somras så vart det lite kaos och jag tappade ganska mycket kontakt med min pappa då jag flyttade hem till min mamma på heltid. Mina föräldrar skildes år 2004 om jag kommer ihåg rätt. Jag gick i första eller andra klass. Iallafall, jag bor inte med min pappa längre men saknar honom ofta och väldigt mycket, även fast vi bor i samma stad, inte ens långt ifrån varandra. Ganska sjukt ellerhur?
Jag är försöker alltid se saker från den ljusa sidan och hålla ett leende på läpparna, man mår så bra av att vara glad! Jag kan vara väldigt tankspridd och glömma eller tappa bort saker och det är oftast stökigt på mitt rum!
Något jag absolut inte kan leva utan är musik, jag går med mina älskade urbanears fastklistrade på mina öron hela dagarna i skolan, när jag kommer hem och är hemma själv kopplar jag mobilen till surround systemet i vardagsrummet drar på hög volym och dansar av mig lite och sjunger, en massa. när jag pluggar har jag mobilen i en lite mindre högtalare på rummet och på kvällar/nätter har jag mina hörlurar igen. Vad finns det mer att säga?
har ni några frågor eller funderingar är det bara att slänga in en kommentar!
kram

En anledning till att blogga?

shabba shena hallå! jag tänkte eftersom jag ändå inte har nått att blogga om så kan jag ju köra på en sån här!

dag 1 - presentera mig själv

dag 2 - mitt favorit minne

dag 3 -min bästavän

dag 4 - ett ögonblick

dag 5 - mitt motto

dag 6 - mina rädslor

dag 7 - mina drömmar

dag 8 - detta ångrar jag

dag 9 - mitt humör

dag 10 - det här får mig att må bättre

dag 11 - det här får mig att gråta

dag 12 - mitt intresse

dag 13 - jag som liten

 

Kan väl börja på direkt?


Ska jag skratta eller gråta?

make gif

mitt hår börjar bli självlockigt, men vette fan hur jag ska reagera?

Men vafan...

Känner mig fortfarande helt cp sådär lycklig och cp, bara allmänt cp. Tja!
Sitter i skolan och ska snart gå och byta om till dansen!
MEN JAG MÅSTE BARA SÄGA! Att kunna sjunga som Hailey Williams (paramore) skulle inte vara helt fel, jävlar vilken pipa hon har asså! Lyssna på paramore- all i wanted så fattar ni vad jag menar, hejsvejs hörs senare


yr i bollen, va?

gjorde en kategori för gifs för jag tyckte det var kul med gifs!
pictures to gif
asså den där bilden är jag i ett nötskal muppig och lite smått nördig


pictures to gif
lite pangpang från nyår
nej nu räcker det, hörs imorn, klapp och kyss sov så skönt!

le gif maker

det är kul med gifs, it makes life mer typ rörande? vad är det med mig och svengelska idag?
picture to gif
det där är typ mina kvällar/nätter först sitta och vara allmänt flumm, sen vara lite cp, sen smsa och sen se lycklig ut och smsa(fast det ser ut som om jag sover?)
I FEEL PWETTY OW SOW PWETTY!!!!!
jag kommer väl spamma med massa gifs inatt, alla läsare kommer ju bli helt yra av allt som rör sig på bloggen! fett kul!! smell ya later snyggingar!

MEN PALLA.

Fan vad dryg jag är... Det är farligt för mig att blogga, när jag väl börjar så slutar jag aldrig. Kommer sitta halva natten och blogga om värdelösa saker, sen typ inatt kommer jag säkert bli typ såhär djup och snackar om viktiga saker som är viktiga på riktigt...herregud....
eller så kommer jag bli mer cp än vanligt och skriva om... jag vill inte ens veta vad jag kommer skriva om.... NEJ JAG SKA DUNKA LITE VETT I SKALLEN OCH LEKA SMART MED SUDOKU!!!!
döda mig inte.
picture to gif


Kbrymoment.

hej hopp gummisnopp, idag är jag lika glad som vanligt (nån drogar ner mig med lyckopiller, jag svär) har inget jävla vettigt att skriva om så ni får väl läsa om vanligt mainstream tråkigt babbel, för jag är duktig på att babbla...
Idag har jag väl vart i skolan och alla var typ helt flippade över att det var alla hjärtans dag, och jag var typ DET ÄR EN VANLIG TISDAG ALLA ÄR BARA LITE EXTRA KÄRLEKSFULLA då måste det nog vara alla hjärtans dag för mig varje dag, jag är jävligt kramgo! men jag är besviken på mina lärare, alla klasser fick godis, men inte lilla 8f, visst jag bryr mig inte om alla hjärtans dag, MEN MAN SÄGER VÄL FÖRFAN INTE NEJ TILL GODIS????? blev innerligt besviken...
JÄVLAR vad jag skämde ut mig på idrotten, vi åkte skridskor och man var tvungen att ha på sig hjälm, jag, i hjälm???? och sen hade jag mina glasögon och star wars tröja jag måste ha sett jävligt mogen ut! men kung på åka skridskor, det är jag!!
på spanskan, ja då skämde jag ut mig igen, bröt ihop av garv, bölade för att jag skrattade så jävla mycket. kommer dock inte ihåg varför jag skrattade...finns nog ingen anledning, alla tittade på mig typ såhär:
Och mitt svar är: yes indeed i'm retarded!
men jag är lycklig så det gör inte så mycket!
sen va det äntligen över med skolan (praise the lord!!!) då gick jag och min älskade grabb Tom hem till mig och hade det väldans mysigt! när han drog så, vafan gjorde jag då? juste! jag satte mig vid datorn, men jag somnade..... 5-6 tiden kom mi familia hem, inklusive min morbror och kusinvitamin! jag satte mig och kollade på en film med kusinen...men jag somnade.... och nu sitter jag här som en efterbliven sköldpadda och babblar, babblar om saker that makes the people go "OMG WHO THE FUCK CARES?" jag varnar er människor, umgås inte med mig, bara om du gillar att lyssna på en pratglad tjej som bara pratar om helt oitressanta saker! ska väl kolla på how i met your mother och kanske plugga lite?
BY THE FUCKING WAY! har någon sett serien "American horror story" den är väldigt speciell men den är bra, men när en vuxen man som är gift och har barn går naken mitt i natten och startar en brasa, eller ställer sig i fönstret och gråtrunkar... så blir man lite fundersam om vad fan det är man tittar på.. Detta känns inte som ett barnvänligt blogginlägg men who the fuck cares, inte jag iallafall, min blogg, mina beslut jag skriver vad fan jag vill puss och kram and have a fucking awesome day
SÅDÄR TYCKER JAG OM ALLA HJÄRTANS DAG!
TELL ME I'M BEAUTIFUL BECAUSE I'M A FACEBOOK ATTENTION WHORE!!!
FAST NÄÄÄÄ!!!!
jag är ju helt cp.

Naked juicebar.

ohoy mateys! just nu sitter jag och äter lite lunch och ska snart åka till praoen, kommer hem runt 8-9 så jag kanske bloggar då om jag inte är för trött, vi hörs
i snygga jobbartröjan(Y)

Sorry.

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har legat sjuk med hög feber:( inte kul, inte kul.
Men nu är jag frisk! Och den här veckan har jag prao så jag jobbar på naked juice bar på Erikslund , det var sjukt kul och jag har druckit väldigt mycket smoothie. Och det är verkligen så sjukt jäkla gott!! Ni borde ta er dit och köpa nåt gott tycker jag! Har inte så mycket mer att skriva om, jag är så himla trött! Ska ta en blund i några minuter. Vi hörs!


The Majority Says.

Hej hopp nudelsnopp! sitter och lyssnar på the majority says bara så synd att deras bästa låt inte finns på spotify:( (the majority says-114)
idag har jag chillat i skolan sen blev jag tvingad att gå hela vägen i kylan till feelgood för marielle sa att hon skulle möta mig på vägen men nejnej hon satt kvar på feelgood så jag fick gå hela vägen-.- det är dock inte så långt, men det var kallt som satan. Efter det så drog vi hem till henne och typ låg och halvsov i hennes säng, tröttisar. Drog hem runt 8 och nu ska jag snart göra lite läxa, men vi hörs imorn!

RSS 2.0